Партньорство в Петата конференция „Образование и бизнес“

Асоциацията на индустриалния капитал в България е институционален партньор на поредната Пета международна конференция на Bulgaria ON AIR „Образование и бизнес“. Събитието ще се проведе на 21 ноември 2016 г. в „София Хотел Балкан“ с подкрепата на Bloomberg TV Bulgaria.

Конференцията е насочена към младите хора, представителите на образователния сектор, бизнеса, неправителствени организации и всички, които търсят развитие в устойчиви общности. Тя е част от политиката на Bulgaria ON AIR и цялата група Investor Media Group да развива проекти в подкрепа на образованието.

Събитието е със свободен достъп, като всеки може да се регистрира на този адрес.

Как изкуството създава устойчиви общности, успяват ли образованието и бизнесът да ги подкрепят и какви са предизвикателствата пред младите днес? Това са част от въпросите, на които популярни личности, лидери на мнение и доказани професионалисти с принос към развитието на устойчиви общности ще търсят отговори. Певицата Рут Колева, режисьорът и журналист Яна Лекарска, влогърът Боги Бейков и модните дизайнери Боряна Вътова и Татяна Арнаут са част от панелистите, които ще дискутират потенциални решения на проблемите. Всички лектори вижте тук. Темите ще бъдат разгледани и през призмата на международния опит.

За повече информация прилагаме текстовете на прес-съобщение и условията на конкурс за 2 стипендии по 6000 евро, покриващи 50% от академичната такса за обучение в ЕМВА програмата на АУБГ.