АИКБ е партньор на X-то национално изложение „ИЗОБРЕТЕНИЯ, ТРАНСФЕР, ИНОВАЦИИ – ИТИ’2017“

X-тото национално изложение „ИЗОБРЕТЕНИЯ, ТРАНСФЕР, ИНОВАЦИИ – ИТИ’2017“ ще се проведе за поредна година от 1-ви до 3-ти ноември 2017 г. в Националния дом на техниката на ул. „Раковски“ 108 (ет. 2) в София, съобщават организаторите от Съюза на изобретателите в България. Асоциацията на индустриалния капитал в България е партньор на събитието.

Изложението е среща на изобретатели, селекционери, производители, научни работници и студенти, предприемачи, иновационни посредници и патентни специалисти. По време на събитието се очаква да се осъществят контакти с цел внедряване на представените изобретения и идеи за нови решения, да се привлече вниманието на медиите към изобретателската и научно-техническата дейност, както и да се предложи още едно полезно преживяване за младите хора, което да ги стимулира към новаторство и предприемачество.

Срокът за заявяване на участие е до 05.10.2017 г. Бихте могли да го направите бързо и лесно през сайта на организаторите, където са публикувани Общите условия за ИTИ’2017, както и 2 формуляра: с инфoрмация за предлагания експонат и бланка за регистрация.

Молим Ви при изпращане на потвърждение за участие, да копирате и електронния адрес на АИКБ, за което предваритeлно Ви благодарим. Повече информация ще намерите на този адрес.