АИКБ отново е сред партньорите на водещото кариерно изложение „Career Show 2021“

Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2021 ще се проведе на живо на 29-ти септември в Sofia Event Center и на 30-ти септември oнлайн. Своите формули за успех пред участниците ще споделят специалните гости на събитието Миролюба Бенатова, Левон Хампарцумян, Силвена Роу, ТВ водещата Десислава Стоянова, младият режисьор Крис Захариев, Йордан Дъбов и много други. И през тази година, вече за трети път, Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ) е сред партньорите на проекта и подкрепя каузата за свързването на работодателите с квалифицирани кадри от цяла България.

Career Show е кариерна общност, отворена за всеки, който иска да се развива и да разгърне своя професионален потенциал. През тази година водещото кариерно събитие, част от програмата на общността, ще събере едни от най-големите работодатели в България и Европа с квалифицирани кандидати на живо и онлайн.

“Радваме се, че и през тази година сред нашите партньори е АИКБ. Така успяваме заедно да допринесем за развитието на връзката между бизнеса и квалифицираните кадри. Двудневното събитие Career Show 2021 ще създаде благоприятни условия за лична среща между търсещи и предлагащи работа както на живо, в Sofia Event Center, така и онлайн от всяка точка на света”, споделят организаторите.

Компаниите, които се включат в „Career Show 2021″, ще могат да се срещнат с предварително подбрани кандидати. Събитието предлага широки възможности за набиране на квалифицирани кадри на живо и чрез иновативен софтуер – онлайн. А също така и чудесна среда за популяризиране и утвърждаване на работодателските им марки.

За повече информация и възможности за участие, разгледайте този линк.