АИКБ подкрепя Career Show Tech 2022

За четвърта поредна година Асоциация на индустриалния капитал в България ще подкрепи форума Career Show Tech 2022, в рамките на който се очаква провеждането на лични видео срещи с над 2000 ИТ кадри.

Водещото кариерното събитие за ИТ професионалисти Career Show Tech 2022 ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. АИКБ застава зад каузата над 2000 ИТ кадри да се свържат с работодатели от България.

Събитието ще се проведе виртуално в модерна платформа, която позволява лични видео срещи с кандидати от ИТ сектора. В платформата всеки работодател може да достига до професионалисти с конкретни умения, години опит, образование и др. Освен лични видео срещи, събитието предлага и целодневна семинарна програма с лекции, дискусии и работни групи в сферата на ИТ, високи технологии, кариера и развитие.

“Радваме се, че Асоциация на индустриалния капитал в България застава зад каузата на платформата за работа Career Show. През тази година отново отделяме специално внимание на ИТ сектора и нуждата от специалисти в него. Компаниите предлагат все по-добри условия на труд за ИТ професионалистите, допълнителни придобивки и най-важното – възможност за развитие и участие в международни проекти.” , споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Всяка компания може да заяви участие в Career Show Tech на преференциални условия от тук: careershow.bg/employers/