АИКБ става партньор на Career Show 2019

Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ) става официален партньор на Career Show 2019 – кариерното експо на България за квалифицирани кадри. То ще се проведе на 10 септември в зала Арена Армеец и ще събере на едно място над 150 от най-големите работодатели и над 2000 кандидати.

“В Career Show искаме да покажем добрата среда за развитие, събирайки на едно място едни от най-добрите работодатели и квалифицираните кадри, които са доказателство за потенциала, който страната ни има. Радваме се, че Асоциация на индустриалния капитал в България стои зад нас и показва национално отговорно поведение, подкрепяйки каузата ни”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

Подкрепата на АИКБ ще увеличи шанса на повече квалифицирани кадри да направят крачка към развитието си. Събитието показва, че България има висок ресурс на квалифицирана работна ръка, успешни бизнеси и платформа, която да ги свърже.

Компаниите могат да очакват над 2000 кандидати, преминали през предварително селектиране. Организаторите са заложили минимални критерии, на които трябва да отговарят те – минимум 2 години опит, минимум завършен бакалавър и отлично владеене на чужд език. Повече за очаквания профил на кандидатите може да научите тук. Регистрацията за кандидати е напълно безплатна, но задължителна.

Част от събитието са и Национални награди за най-добър работодател Career Show Awards. Това е напълно прозрачен конкурс, който цели да представи най-добрите примери от работодателската практика в България, както и да покаже потенциала на страната по отношение на кариерното развитие. Експертното жури, част от което е и председателят на УС на АИКБ г-н Васил Велев, ще оцени компаниите в общо двадесет категории, разделени в три групи – Най-добър работодател, Ангажираност и иновации и Здраве и екология.

Повече за участие като работодател и събитието можете да видите ТУК.