Българска асоциация по водите (БАВ) обявява фотоконкурс на тема „Няма нищо по-хубаво от дъждовното време”

Станете част и от изложбата в София, посветена на дъжда. 
Желанието за участие е възможно да бъде заявено до 6 януари 2019 г. на електронна поща: photo-contest@bwa-bg.com


Българска асоциация по водите (БАВ), като най-голямата неправителствена организация във водния сектор, традиционно отбелязва Световния ден на водата – 22 март, с организирането в София на тематични прояви, обединени в събитието СЕДМИЦА НА ВОДАТА.

Част от проявите в рамките на емблематичната за БАВ Седмица за 2019 г. е фотоконкурсът с фотоизложба „Няма нищо по-хубаво от дъждовното време”, както и кръгла маса на значимата за целия свят тема „Устойчиво управление на дъждовните води“, която ще се проведе на 21 март в София.

Във връзка с това вижте повече информация за фотоконкурса с молба за съдействие при нейното разпространение, за да може да стигне до максимален брой хора, които биха желали да се включат в общественополезната инициатива на БАВ.

На снимката горе: инж. Иван Иванов, председател на Управителния съвет на Българската асоциация по водите (БАВ) и зам.-министъра на околната среда и водите Атанаска Николова на Фотоконкурса на БАВ с изложба през 2018 г. в Централната минерална баня в София.