Възможности за бизнес финансиране и достъп до капитали разкрива форумът Business & Finance 4.0

  • Събитието, организирано от сп. Enterprise и MoitePari.bg, ще се проведе на 16 май 2019 г., от 9:00 ч., в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София
  • Паралелно със семинарната част (презентации, дискусии, MasterClass), ще бъде организирана и изложбена част 

Кои са новостите на пазара на бизнес кредитиране и как компаниите могат да получат финансиране и достъп до капитал за развитието на бизнеса си – това са само част от темите, които ще бъдат разисквани по време на форума Business & Finance 4.0 – бизнес финансиране и достъп до капитали. Събитието, организирано от списание Enterprise и финансовия портал MoitePari.bg, ще се проведе на 16 май 2019 г., от 9:00 ч., в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София, зала „София“. 

Участниците във форума ще имат възможността да се срещнат лично с експерти и представители на различни банкови и финансови институции, да получат подробна информация за различните опции за финансиране, както и да научат повече за тенденциите и новостите в сектора. Ще бъдат представени новите финансови инструменти и фондове за малки и средни предприятия 2019-2020, както и тенденциите на FinTech пазарa. Сред темите на форума ще бъдат и блокчейн технологиите във финансовите институции и ползите за бизнес потребителите от тях. В самия край на деня ще се проведе MasterClass на тема „Управление на оборотния капитал“.

Лектори в рамките на семинарната част ще бъдат доказани експерти с дългогодишен опит в областта на бизнес финансирането, представители на бизнес асоциации, както и практици в сферата на фирменото кредитиране.

В рамките на събитието ще бъдат представени резултатите от представително проучване за тенденциите в сектора на бизнес кредитирането, както и анализ на МoitePari.bg за нагласите на потребителите и предпочитаните от тях начини на финансиране.

Паралелно с основната част на форума, включваща презентации, дискусии и MasterClass, ще бъде организирана и изложбена част. Тя ще даде на участниците допълнителна възможност да зададат своите конкретни въпроси, да получат персонални оферти, както и съдействие за осигуряването на финансиране за своята компания.

Очаква се в събитието да се включат предприемачи, изпълнителни директори, финансови мениджъри, финансисти и счетоводители, представители на малки и средни предприятия. Целта на организаторите е форумът е да бъде от полза на компаниите, целенасочено търсещи форми за финансиране на своя бизнес, предоставяйки им богата информация за възможностите за набиране на капитал и осигурявайки им поле за среща с финансиращи организации. За повече информация вижте приложената ПРОГРАМА.


Медийни партньори: Нет Инфо, Vesti.bg, Darik news и HiComm

За допълнителна информация:                                    За медийни запитвания:

Надя Гогова                                                                Мирослава Митева

Списание “Enterprise”                                                  PR Manager

тел. 02/983 5889                                                         PRoWay Communications Agency

моб. 0894 426 239                                                       Mob: 0887 625 963

E-mail: nadya@enterprise.bg                                         E-mail: m.miteva@proway.bg

web: www.enterprise.bg                                                web: www.proway.bg