Най-добрите работодатели у нас бяха отличени в партньорство с АИКБ

Водещото кариерно събитие за квалифицирани кадри Career Show 2020 тази година ще е изцяло онлайн на 24 и 25 ноември

Само преди броени дни бяха обявени победителите в конкурса за наградите Career Show Awards 2020, който всяка година отличава най-добрите работодатели в България и постиженията им в сферата на работодателската марка. Те бяха избрани измежду общо 326 кандидатури, чийто списък може да намерите тук. За втора поредна година Асоциацията на индустриалния капитал в България беше партньор на събитието, а председателят на УС на АИКБ Васил Велев оценяваше кандидатурите в две от най-престижните категории като член на авторитетното жури.

Career Show Awards се връчват ежегодно, за да откроят най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси и работодателската марка. Конкурсът поощрява и популяризира най-добрите практики в привличането, задържането и развитието на служителите и е витрина на бизнес климата у нас.

Поради предпазните мерки за карантиниране в страната, тази година организаторите на Career Show Awards и Career Show 2020 предвиждат водещото кариерно експо за квалифицирани кадри да се проведе изцяло онлайн. В рамките на два дни, на 24 и 25 ноември, над 150 от най-добрите работодатели у нас ще се срещнат с повече от 5 000 кандидати. Въпреки трудната икономическа обстановка, Career Show 2020 ще събере рекорден брой кандидати, търсещи работа и възможности за развитие.

CS2020

Онлайн събитието ще ни изненада приятно с напълно ново и модерно решение чрез иновативна платформа за видео интервюта, която ще се използва за първи път в България. Чрез нея работодатели и кандидати ще се свържат с помощта на специална „мачмейкинг“ технология, предоставяща максимално ефективно изживяване за участниците.

Career Show 2020 е събитие с предварително одобрение и за да се включите, трябва да получите потвърждение след направена регистрация и попълнен профил. Това е така, тъй като събитието е насочено към квалифицирани кандидати. Ето тук са посочени условията за участниците.

Може да заявите участие, като се регистрирате на: https://careershow.bg/register/ Актуален списък на фирмите-участници можете да разгледате тук. Организаторите препоръчват предварително да се запознаете с компаниите, с които бихте искали да се срещнете виртуално, както и да си подготвите съвсем кратко представяне, с което да започвате разговорите си.

Career Show 2020 е още едно стъпало нагоре в кариерните събития и освен лични видео срещи с работодатели, ще можете да гледате и богатата онлайн програма.

Вижте цялата програма тук.