Ново издание на книжка с най-добрите проекти, наградени в BAPRA Bright Awards 2017

В днешния свят комуникациите се променят, представите ни за ангажираност на публиките се преобръщат и предизвикателствата пред ПР индустрията стават все по-големи. С чувство за пълноценно свършена работа, успешно изпълнени проекти и уверени крачки на ПР индустрията в посока напред, колегите ни от Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА), която е член на АИКБ, споделят новото издание на книжката с най-добрите проекти, наградени в BAPRA Bright Awards 2017.

Асоциацията на индустриалния капитал в България е традиционен партньор в събитието и в разпространението на неговите издания.

Наградените кампании във всяка категория са представени в реда 1-во, 2-ро и 3-то място. След тяхното описание, по категории са включени всички проекти, участвали в конкурса. Те са изброени по азбучен ред, според имената на агенциите, които са ги подали.

Богатото съдържание на книжката включва подробна информация за международното жури, както и за всяка от категориите: „Дебют на годината“, „Иновативна кампания“, „Дигитална кампания“, „Специално събитие “, „Маркетинг, свързан с кауза“, „Кампания за изграждане на работодателска марка“, „Кампания за вътрешни комуникации“, „Кампания, реализирана от вътрешен ПР отдел“, „Корпоративен ПР“, „Комуникационна кампания в публичния сектор“, „Комуникационна кампания на годината“ и „Агенция на годината“. Представени са спонсорите, партньорите и членовете на Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА).

„Отговорността пред нас като комуникатори расте, значението на висок морал и етичност в професията става все по-важно. Днес всеки от нас е медиа и мисията на ПР професионалистите е посланията, които излъчваме, да са не просто въздействащи, а истински и коректно поднесени“, подчертава Катя Димитрова, председател на БАПРА от 2016 до 2018 г. в увода към изданието. „Споделяйте с гордост книжката с вашите проекти и кампании, които са носители на награди у нас и по света. И нека заедно продължаваме напред!“

За повече информация, вижте цялото издание в електронен формат ТУК.