Покана за Виенски икономически разговори – Софийска среща 2018: „Политиката среща икономиката“

Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) има удоволствието да Ви информира за предстоящото провеждане на Виенски икономически разговори – Софийска среща 2018: „Политиката среща икономиката“ (Vienna Economic Forum – Sofia Talks 2018: „Politics meets Economy“) на 18 май 2018 г. в зала 6 на НДК като част от официалната програма на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Форумът е официално съпътстващо събитие на Срещата на върха между държавните глави на страните от Западните Балкани и членките на ЕС (17 май 2018 г.) и е в едно от приоритетните направления на Българското председателство.

Форумът цели да предостави възможност за директен контакт на българските предприемачи с високопоставени представители на регионалния и международен бизнес, участие в прагматични дискусии относно възможностите за засилване на икономическото развитие и партньорство в региона и търсене, с помощта на политиците, на решения на въпроси, важни за различните сектори на регионалната икономика.

Заинтересованите фирми и предприемачи следва да се регистрират тук в срок до 26 март 2018 г. Единствено регистрирани участници ще бъдат допуснати до форума. Поради ограничения брой места, регистрацията може да бъде прекратена преди указания срок, като с предимство ще се ползват регистриралите се по-рано участници.

Виенски икономически форум и АИКБ са партньори при подготовка и провеждане на икономически събития и общи действия в полза на деловите среди. Очаквайте подробна програма на събитието на www.vienna-economic-forum.com