Покана за двудневния форум „Актуални данъчни и счетоводни проблеми“ на 27 и 28 февруари 2018 г.

Двудневен форум „Актуални данъчни и счетоводни проблеми“ ще се проведе на 27 и 28 февруари 2018 г., организиран от Еconomix.bg. Асоциация на индустриалния капитал в България е партньор на събитието. Покана може да изтеглите ТУК.

Събитието обхваща редица „горещи“ теми: новите Международни стандарти за финансово отчитане, отражението на мерките срещу избягване на данъци върху СИДДО, отражението на новия регламент за защита на лични данни (GDPR) върху документацията и работата на счетоводните отдели, отговорността на счетоводителя и мениджъра за неплатени данъчни задължения, новости в ЗКПО и ЗДДС. Те ще бъдат представени от едни от най-добрите експерти в съответната област – Даниела Петкова, партньор в „Ърнст и Янг България“, Иван Антонов, главен юрисконсулт в НАП, представители на адвокатска кантора „Попов и партньори”, както и данъчните експерти Валя Василева и Димитър Войнов.

Специално за членове на АИКБ е предвидена отстъпка от 10% от таксата за регистрация, която се получава с въвеждане на код BICA10.

В регистрационната форма са посочени и условията за участие в зависимост от броя участници и дните на участие. За повече информация, вижте приложените:

За контакти:
„Медийна лаборатория“ ЕООД
Е-mail: office@еconomix.bg,
тел. 0878 914434