Покана към представители на медиите за Общо събрание на МКСОР

Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ) има удоволствието да покани представители на медиите на Общо събрание на Международния координационен съвет на организациите на работодателите. По време на Общото събрание ще бъдат обсъдени възможностите за преодоляване на несъответствията между търсени и предлагани умения на пазара на труда.

Събитието ще се състои на 1 април 2019 година от 9.30 часа в зала „Рила”, София Хотел Балкан.

Участие в събитието ще вземат представители на 15 от най-големите работодателски организации от държави от Европа и Азия. Сред тях ще бъдат Васил Велев, председател на АИКБ; Александър Шохин, президент на Съюз на индустриалците и предприемачите в Русия; Анджей Малиновски, президент на Работодатели на Република Полша; Виталис Гавриловс, президент на Конфедерация на работодателите на Латвия; Кадир Байкенов, председател на Конфедерация на работодателите на Казахстан; Елгуджа Меладзе, председател на Грузинската организация на работодателите; Юрий Воробьов, вицепрезидент на Организацията на работодателите в Украйна; Ен Вескимяги, Конфедерация на работодателите на Естония.

Специално участие в заседанието на Общото събрание на МКСОР ще вземе и вицепрезидентът на Международния конгрес на индустриалците и предприемачите Вячеслав Пшеничников.


*При интерес за интервюта, моля направете предварителна заявка на office@bica-bg.org или на тел. 02/963 37 52.

*Събранието ще е открито за медии включително до презентацията на Анджей Малиновски.

*Вижте програма на събитието на всеки от работните езици, които ще бъдат английски и руски.