Покана за пресконференция на АИКБ

Водена от своята загриженост поради все по-сериозния недостиг на човешки ресурси с подходяща квалификация в ключови за страната ни сектори, от началото на тази година, Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ) изпълнява проект „Постигане на устойчива и качествена заетост посредством подобряване привлекателността на професии със слабо предлагане на пазара на труда в ключови за развитието на българската икономика сектори“.

Заповядайте на първата пресконференция по проекта, която ще се проведе на 10 април 2017 г. (понеделник) от 11:00 часа в Конферентната зала на Асоциация на индустриалния капитал в България на адрес: 1527 София, ул. Тракия № 15.

На пресконференцията ще бъдат представени целите, дейностите и първи резултати от изпълнението на проекта, който си поставя амбициозната задача да създаде основите на пилотен модел за решаване на един от основните проблеми на пазара на труда през последните 15 години – дисбалансът между търсенето на квалифицирана работна сила в ключови за развитието на българската икономика области и предлагането на човешки ресурси със съответната квалификация, включително повишаване привлекателността на професиите.

Повече информация ще намерите в приложената покана. Предварително Ви благодарим и Ви очакваме. Вашето присъствие е важно за нас!

София, ул. "Тракия" 15