ПОКАНА ЗА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

Асоциацията на индустриалния капитал в България и Национален център „Икономика на светло“ имат удоволствието да Ви поканят на пресконференция, на която ще бъде оповестена стойността на Композитния индекс „Икономика на светло“ за 2017 г., както и ще бъде направен анализ на ситуацията, предизвикателствата и тенденциите на изсветляването на икономиката в България. Събитието ще се състои на 13 юли (петък) от 11:00 часа в Конферентната зала на АИКБ на адрес: 1504 София, ул. „Тракия“ №15.

Участие в пресконференцията ще вземат г-н Васил Велев, председател на УС на АИКБ,   проф. д-р Стефан Петранов, ръководител на екипа, създал Композитния индекс „Икономика на светло“ и д-р Милена Ангелова, главен секретар на АИКБ и ръководител на проект „Ограничаване и превенция на неформалната икономика“.

Композитният индекс „Икономика на светло“ е иновация в методологията за проследяване и измерване на процесите на неформалната икономика, както у нас, така и на европейско равнище.

Имаме удоволствието да Ви поканим и на официална церемония по връчването на наградите „Икономика на светло“ за 2017 г., която ще се състои на 17 юли (вторник) от 18:00 ч. в зала „Средец“, София Хотел Балкан (бивш Шератон).

 

Предварително Ви благодарим и Ви очакваме!

Вашето присъствие е важно за нас!