Председателят на АИКБ Васил Велев ще открие пловдивското издание на форума „Живот и кариера – защо в България?“ на 27 март

След кратко отлагане през м. януари заради пика на Ковид вълната, форумът „Живот и кариера – защо в България?“, организиран от Bulgaria Wants You в партньорство с Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ), ще се проведе в предстоящите почивни дни (събота и неделя, 26 и 27 март) в Бургас и Пловдив. Събитието е на 26 март в Международен конгресен център Бургас (ICCB), а ден по-късно, на 27 март, в Конгресния център на Международен панаир Пловдив.

В официалното откриване на пловдивското му издание ще участва председателят на УС на АИКБ Васил Велев.

В рамките на 5 часа, освен вдъхновяващи истории за успехи, посетителите ще могат и лично да се запознаят с потенциални бъдещи работодатели. Със свои щандове ще присъстват над 30 от най-отговорните компании в страната. Събитието е напълно безплатно, но се изисква предварителна регистрация на адрес: www.bulgariawantsyou.com/events

Тъй като форумът бе отложен през м. януари т.г. заради пика на Ковид вълната, организаторите напомнят, че всички вече направени регистрации ще важат за новите дати без нужда от заверка. По традиция „Живот и кариера – защо в България“ ще се открие от основателите на платформата Bulgaria Wants You – Иван Христов и Андрей Арнаудов. „Целта е да се мотивират присъстващите да се развиват у нас и да ги запознаем с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят. Посетителите ще получат безценни съвети от професионалния и житейски опит на реализирани предприемачи и бизнес лидери. Посланието към всички в залата ще бъде едно: намери причина да останеш“, разказва Андрей Арнаудов. „Очакваме ви в Бургас и Пловдив, за да ви срещнем с някои от най-вдъхновяващите българи, които ще споделят своите истории за успеха и ще дадат ценни съвети как да се реализираш и да бъдеш щастлив в родината си“.

След края на официалната част всеки ще може да се срещне лично с Иван и Андрей, както и с лекторите, за да зададе своите въпроси.

Събитията са подкрепени от Асоциацията на индустриалния капитал в България, а bTV Media Group е ексклузивен медиен партньор.