RE-Source Southeast 2024, 15-16 Май, София


С радост Ви съобщаваме, че RE-Source Southeast – най-голямото събитие, посветено на корпоративното снабдяване с възобновяема енергия в Югоизточна Европа, ще се състои за 4-та поредна година в София. Запазете си датите 15-16 май 2024!

В рамките на събитието през 2024 г. ще бъдат разгледани най-новите тенденции при договорите за покупка на електроенергия (PPAs), търгуването с електроенергия, развитието на пазарите в региона, ESG стратегии и корпоративни политики за устойчивост, стратегии за декарбонизация, предизвикателствата пред мрежовите услуги и съхранението на енергията, възможностите за финансиране на ВЕИ проекти, и др.

Предстоящото издание на RE-Source SEE ще предостави нови възможности за срещи и създаване на контакти с водещи компании в индустрията, експерти на високо ниво и бъдещи партньори.

Последното издание на RE-Source Southeast предизвика голям интерес, като в конференцията взеха участие над 50 лектори, споделяйки своя опит в различни аспекти на корпоративното снабдяване, а събитието бе посетено от над 400 участници от Европа, Азия и Америка. Повече информация за темите, участниците и партньорите от изминалото събитие можете да намерите на следния линк.

*Участието на представители на индустриални консуматори на електроенергия е безплатно.

Daily media monitoring

BICA in the media
Important economic and political topics

Topics from the media 14.06.2024 Archive

Top