Покана за участие в "Гласът на фабриканта. EXPO за индустриалци"


BAU Academy и Фондация „ЗА добрите примери в бизнеса“ имат удоволствието да Ви поканят на първия по рода си форум, подкрепящ развитието на индустрията в България „ГЛАСЪТ НА ФАБРИКАНТА. EXPO ЗА ИНДУСТРИАЛЦИ“.

Събитието се организира от BAU Academy и Фондация „ЗА добрите примери в бизнеса“ , с цел да фокусира вниманието върху значими теми за българската индустрия, да създаде възможност за полезни връзки и партньорства, споделяне на опита на утвърдени фабриканти и мотивация за развитие на млади предприемачи и стартъпи в страната.

Дата на провеждане: 11 юни 2024 г. , от 9.00 до 18.00 ч.

Място: BAU Academy /бул. „Цариградско шосе“ 319, София/

Формат: Еднодневен форум с изложение.

Партньори: АИКБ и БТПП

Организаторите на „ГЛАСЪТ НА ФАБРИКАНТА. EXPO ЗА ИНДУСТРИАЛЦИ“ предвиждат провеждането на четири тематични модула с презентации, лекции, дискусии с участие на водещи български фабриканти, бизнес анализатори и специалисти, нетуъркинг и съпътстващо изложение (вътрешни и външни експозиционни площи) на продукти, нови технологии и услуги.

Събитието е насочено към индустриалци, собственици на фабрики и предприятия, производители от различни браншове, предприемачи, стартъпи, доставчици на услуги и технологии, инвеститори, специалисти и др.

Към страницата на събитието:ТУК.

Още за форума може да откриете в поканата за събитието, както и в приложеният файл.

Daily media monitoring

BICA in the media
Important economic and political topics

Topics from the media 14.06.2024 Archive

Top