Най-добри ESG практики: Анкета на ESGnews.bg

ESGnews.bg търси компаниите с най-добри практики в областта на рециклирането


ESGnews.bg има удоволствието да Ви покани да се включите в предстоящата анкета сред читателите на сайта, в която ще бъдат популяризирани проекти за устойчив бизнес. В първото издание на онлайн гласуването ще се отличи компанията, събрала най-много гласове в допитването на тема “Най-добри практики в областта на рециклирането и устойчивото управление на отпадъците”.

            За да бъдете част от компаниите, за които аудиторията ще може да гласува, трябва да отговорите кратко на следните въпроси:

  • Какви са вашите текущи и бъдещи инициативи за подобряване на вашия отпечатък върху околната среда чрез рециклиране и преработка на отпадъци?
  • Какви иновации или технологии прилагате за подобряване на ефективността на процесите за рециклиране?

            С участието в анкетата ще имате възможност да представите иновативните проекти в областта на рециклирането, които спомагат за опазването на околната среда и насърчават устойчивото развитие. Компанията, която събере най-много гласове в анкетата, ще получи специалната награда на публиката по време на първата церемония ESG AWARDS 2024.

            Може да изпращате отговорите на въпросите със заявка за участие в анкетата до 30 април 2024 г. на newsroom@esgnews.bg .

             Гласуването в анкетата на сайта ще се проведе от 15 май до 15 юни 2024 г.

            Не забравяйте да кандидатствате и за първите награди на медията ESG AWARDS 2024. Срокът за участие е 31 май, а церемонията по награждаването ще бъде през септември 2024.

ESGnews.bg е първата истинска медийна ESG платформа в България, част от групата на икономическия сайт Economic.bg . Екипът си е поставил за цел да повиши интереса на бизнеса и институциите в България към необходимостта и ползите от прилагането на ESG политиките и спазването на новите критерии за устойчивост.

Daily media monitoring

BICA in the media
Important economic and political topics

Topics from the media 14.06.2024 Archive

Top