PwC България с мащабна кампания в подкрепа на българските студенти

Инициативата „Твоите 25 причини да избереш България“ ще награди 25 студенти със стипендии, стажове и менторство

PwC България стартира мащабната кампания „Твоите 25 причини да избереш България“ в подкрепа на амбициозните български студенти. По повод 25-годишнината си в страната PwC България заедно с водещи компании партньори ще подкрепи 25 студенти с:

  • едногодишна стипендия
  • стаж в престижна компания
  • менторство

 „Чрез проекта „Твоите 25 причини да избереш България“ целим да мотивираме българските студенти да изберат България и да се развиват у нас, да им помогнем да натрупат ценен опит и получат полезни знания и съвети за личностно и професионално развитие“, сподели Божидар Нейчев, Управляващ съдружник, PwC България.

Инициативата се провежда под патронажа на Президента на Република България Румен Радев и със съдействието на Министерство на образованието и науката. В конкурса могат да участват български студенти от 18 до 24 г., със силна мотивация да останат и да се развиват у нас. Кандидатите трябва да подготвят есе на тема „Моите 25 причини да избера България“ до 10 февруари 2018 г. Експертно жури от доказани бизнес лидери и експерти ще избере победителите.

Партньори на кампанията „Твоите 25 причини да избереш България“ са водещи български и международни компании, които развиват успешен бизнес в страната.

Повече информация за „Твоите 25 причини да избереш България“ може да прочетете в официалния уебсайт на инициативата и във Facebook и LinkedIn профилите на PwC България.